Wednesday, December 7, 2011

Review : Veil Tunang

So, ini adalah rupanya veil tu..masa beli ingat pendek je..rupanya labuh juga veil nie... bawah punggung juga. I bought this veil kat Jakel je... ronda-ronda Semua House last-last masuk Jakel terjumpa yang ini...simple and nice.. saya suka....hehehe

anyway... warna dia macam pink belacan macam tu.... :)

labuh and boleh pakai untuk wedding juga :)


it's me wearing this veil...with my beloved fiance <3


Veil Tunang untuk di sewa!!!Yeahh Yeah....


 Huhuhu sesiapa yang agak-agak berminat nak sewa veil ni..boleh komen di bawah yer :).. I will give very reasonable price for this. :)

3 comments:

Unknown said...

Masih available lg ke sewa ni?
mieza8387@gmail.com

Unknown said...

Masih available lg ke sewa ni?
mieza8387@gmail.com

mdm.iu said...

sorry dah tak avail... the shawl punye manik ade yg dah tercabut so, i xnak sewakan...

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Wedding tickers
Daisypath Anniversary tickers
d